Haber

İstanbul’da Hipodrom Çevresini Ateşe Veren Zanlı Yakalandı

İstanbul Emniyet MüdürlüğüVeliefendi Hipodromu çevresinde çıkan yangınların kundaklama sonucu çıktığının belirlendiğini, güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu kimliği tespit edilen SD isimli zanlının yakalandığını duyurdu.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; Zeytinburnu Veliefendi Hipodromu’nda dün gece meydana gelen yangın ve kundaklama olayıyla ilgili İstihbarat ve TEM Şube Müdürlükleri soruşturma başlattı.

Yapılan incelemelerde; Yapılan kamera çalışmalarında 6 aracın çeşitli derecelerde hasar gördüğü, can kaybının, yaralanmanın olmadığı, üzerinde beyaz tişört ve kot pantolon bulunan yaklaşık 35 yaşlarında bir erkek zanlının bulunduğu öğrenildi. Bugün olay mahalline yakın Turan Güneş Bulvarı yakınındaki sazlık alanda 5 noktada daha yangın ve kundaklama olayı meydana geldi. Söz konusu bölgede yapılan kamera çalışmalarında zanlının yeniden görüntülerine ulaşıldı.

Açıklama bilgileri ve yapılan araştırma sonucunda şüphelinin SD isimli şahıs olduğu belirlendi. Zanlının daha önce damatlık yaparken 1 yıl önce görevden alındığı öğrenildi. Şüphelinin asayiş ihlali kayıtları olduğu ortaya çıktı. Şüpheli SD’nin saat 08.15 sıralarında Bakırköy Yeni Mahalle Çırpıcı Deresi’ndeki Marmaray Köprüsü altında hipodrom yakınında yakalandığı kaydedildi.

Şüpheli hakkında ilgili birimler tarafından yürütülen soruşturma süreçlerinin devam ettiği bildirildi.

Kaynak: ANKA / Güncel

kahramankazan-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu