Haber

Ünlüler Seçim Sonrası Türkiye’den Ayrılacaklarını Açıkladı: Oyuncu Ahsen Eroğlu Veda Ediyor!

Ülkemizde dün düzenlenen 2.Cinsiyet Cumhurbaşkanlığı Seçimleri sonuçlandı. 14 Mayıs seçimlerinde herhangi birinin yüzde 50 ve üzerinde oy alamaması sonucunda ikinci tür seçimler 28 Mayıs’ta sonuçlandı. İkinci turda rakibinden daha fazla oy alan Recep Tayyip Erdoğan 13. Cumhurbaşkanı oldu. Menajerimi Ara dizisinin sevilen oyuncusu Ahsen Eroğlu, seçim sonuçlarının ardından ülkeyi terk edeceğini duyurdu. ve sevenleriyle vedalaştı.

Türkiye, 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için sandık başına gitti. 14 Mayıs’ta adaylardan biri yüzde 50 ve üzerinde oy alamadığı için seçim ikinci cinse kaldı.

2’nci tipte Cumhurbaşkanlığı seçiminde en çok oyu alan Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verildi. İkinci turda rakibinden daha fazla oy alan Recep Tayyip Erdoğan 13. Cumhurbaşkanı oldu.

Seçim sürecinde destekledikleri adayı açıklayan ünlüler, sandık başında gözlemci olarak görevlerini de yerine getirerek, halkı sandık başında olması konusunda uyardı.

Seçim gününe kadar çalışan ünlülerin arasında başarılı oyuncu Ahsen Eroğlu da vardı. Bu süreçte sosyal medyadan bilgilendirme mesajları paylaşan oyuncu, seçimin ardından yazdıklarıyla hayranlarını üzdü.

Dün yapılan seçimlerde sandık görevlisi olarak görev yapan Eroğlu, sonuçların açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Türkiye’den ayrılacağını duyurdu.

28 yaşındaki oyuncu, “Son zamanlarda benim de gitme vaktim geldi arkadaşlar” diyen oyuncu, şöyle devam etti:

Bugün sandıkta dürüstçe çalıştım, sağ sol demeden herkese yardım ettim. Yapmaya çalışmadım, yaptım. Çünkü ben böyle öğrendim. Kurallara karşı gelmemek için çok uğraştım… Ancak her şey alt üst oldu. Seslerini yükseltip azarlamaya çalıştılar, ne yazık ki dayanabileceğim son noktaya geldim, çünkü bilmeyenlerin hepsi bağırıyor.

İşte o yazı:

Söz verdiğim kişilere, çalışma arkadaşlarıma gideceğim, sözümü yerine getireceğim ve kendimi geliştirmek için analiz yolları bulacağım. Ne zaman bilmiyorum ama insan gibi yaşamak istiyorum. Karşımdaki kişinin gözlerinde ayrımcılık görmek istemiyorum. Her neyse, bu çok büyük bir zaman kaybı. İçinde sevgi ve dürüstlük olan herkesi kucaklıyorum… Efendim, sevgiler…’

Bu karar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım…

sahinbeyhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu